Groeien naar natuurinclusieve landbouw

 

Leuk dat u interesse heeft in natuurinclusieve landbouw!

Heeft u zin om samen met een coach de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken en wilt u concreet aan de slag? Meldt u dan aan via dit aanmeldformulier. Een van de coaches neemt dan contact met u op voor een afspraak voor een oriëntatiegesprek. 

Bij het laatste invulveld kunt u aangeven welke vraag u heeft over natuurinclusieve landbouw en over welke specifieke onderwerpen u informatie wilt ontvangen. Bijvoorbeeld omschakelen naar biologische landbouw, optimaliseren van weidegang, strokenteelt, agroforestry of bodemgezondheid. 

Vragen of meer informatie?
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen via info@natuurinclusievelandbouwlimburg.nl

 

logo

 

Dit project maakt onderdeel uit van het plan Natuurinclusieve Landbouw Limburg en wordt gefinancierd door de EU, Provincie Limburg en de LLTB. Dit is een initiatief van de ‘coalitie voor nieuw perspectief’, bestaande uit de Limburgse Land- en Tuinbouwbond (LLTB), Stichting Natuurinclusieve Landbouw, BioLogisch Limburg, Coöperatie Natuurrijk Limburg, Stichting Natuur en Milieufederatie Limburg, provincie Limburg, Wageningen University & Research, HAS Green Academy en Waterschap Limburg.

 

 

Basisgegevens
Contactgegevens
Overige
Vul hier je adviesvraag in